ဘယာေၾကာ္သုပ္

>> Tuesday, September 23, 2008





အေပါင္းေၾကာ္ေတြကို ခရမ္းခ်ဥ္သီးနဲ႔သုပ္စားရတာႀကိဳက္တဲ့ ကၽြန္မအတြက္ အခုတေလာစားခ်င္မိတာက ဘယာေၾကာ္သုပ္ပါ။
ကုလားပဲကို အရင္ေန႔ကတည္းက ေရစိမ္ထားလိုက္တယ္။
ေနာက္တေန႔မနက္မွာ ေရစိမ္ထားတဲ့ ကုလားပဲကို ငရုပ္ဆံုနဲ႔ မညက္တညက္ေထာင္းပါတယ္။ လံုးကြဲလံုးေၾကေလးက ေၾကာ္လိုက္ရင္ ပိုစားေကာင္းတယ္လို႔ ထင္မိလို႔ပါ။
ဂ်င္း၊ ၾကက္သြန္ျဖဴေထာင္းတာကိုလည္း ကုလားပဲေထာင္းထားတဲ့အထဲမွာ ထည့္ေမႊထားတယ္။
ဆန္မႈန္႔အစိမ္းအနည္းငယ္ေရာၿပီး ေရခပ္ပ်စ္ပ်စ္ေလးနဲ႔ ဆားပါထည့္နယ္ထားပါတယ္။
ဒယ္အိုးမွာဆီဆူရင္ ထည့္ေၾကာ္လို႔ရပါၿပီ။
ခရမ္းခ်ဥ္သီး၊ ေဂၚဖီ၊ ၾကက္သြန္နီကို ပါးပါးလွီး ေရေဆး ေရစစ္ထားတယ္။
ရလာတဲ့ဘယာေၾကာ္ကို နည္းနည္းေခ်ၿပီး မဆလာေလးပါႀကိဳက္ရင္ထည့္၊ လွီးထားတဲ့ခရမ္းခ်ဥ္သီး၊ ေဂၚဖိ၊ ငရုပ္သီးစိမ္း နံနံပင္ေလးနဲ႔ ခပ္ဖြဖြေလးနယ္သုပ္လိုက္ပါတယ္။
သံပရာသီးေလးပါ ညွစ္ထည့္လိုက္ရင္ ခ်ဥ္ခ်ဥ္စပ္စပ္ေလးနဲ႔ အနံ႔ေလးလည္း အေမႊးသား။
တခါတေလေတာ့လည္း ဒီလိုအသုပ္ေလးနဲ႔ ထမင္းပူပူေလးစားလို႔ ေကာင္းပါတယ္။ ကိုဇနိဆိုရင္ေတာ့ အသားဟင္းမပါဘဲ ဒီအသုပ္နဲ႔ထမင္းေကၽြးရင္ ဇြန္းနဲ႔ပန္းကန္ေခါက္ေနမွာ ျမင္ေယာင္မိပါေသးတယ္။

မဇနိ

12 comments:

ဇနိ September 23, 2008 at 9:01 AM  

ေဂါက္..ေဂါက္..ေဂါက္...
(ဇြန္းနဲ႔ ပန္းကန္ေခါက္သံ)
တကယ္က ဂလု..ဂလု..ဂလု.. ပါ မဇနိရယ္..

ေမာင္မ်ိဳး September 23, 2008 at 9:41 AM  

လာစားျပီးး.....
မစားဖူးဘူးတစ္ခါမွစားေကာင္းမယ့္ပံုပဲ......။ေက်းဇူး း)

ေမာင္ျဖဴ September 23, 2008 at 10:10 AM  

အား ေဘးဘယာေတြေဝးကြာဖို႔၊ ဘယာေၾကာ္သုပ္တစ္ပြဲေလာက္ဗ်ိဳ႕!

သက္တန္႔ September 23, 2008 at 1:17 PM  

ဘယာေၾကာ္သုပ္ အားႀကီးႀကိဳက္...
ပါဆယ္ပါ ဆဲြသြားၿပီေနာ္... :D

လင္း September 23, 2008 at 1:22 PM  

အားပါးပါး စားခ်င္လိုက္တာေနာ္။ ပံုေလးျမင္ရတာေတာင္ သားေရတမွ်ားမွ်ား၊ ဂလု ဂြပ္

May Moe September 23, 2008 at 1:27 PM  

မမနိ လုပ္ျပန္ျပီ စားခ်င္တယ္ ဂလုဂလု ရန္ကုန္မွာ အဲဒီ ဘရာေၾကာ္ေသးေသးေလးေတြဝယ္ျပီး သုတ္စားေနၾက ဟီးသတိရသြားျပီ :)

khin oo may September 23, 2008 at 4:38 PM  

ေသာက္က်ဴိးနဲ. ဘယာေၿကာ္ေတာင္ လုပ္တတ္တယ္….။ဟုတ္လား။ oh my god…oh my god….ခင္ …မင္းအေတာ္ညံ႕ပါလား။ …ညံ႕ပါလား။။ (ကိုယ္.ကို ကိုယ္ ရွဳတ္ခ်သံ)

ဆာေနတံုး ကုလားထမင္းေၿက္ ၂ က်ပ္ခဲြတန္ ဝယ္. ၿကက္သားေၿက္. တက်ပ္ခဲြ ဘုိးဝယ္ၿပီး ဇနိ တို. ကို အရင္ လာ ဂါရဝ ၿပူတာ ဘယာ ေၿကာ္ သုတ္ေလး နဲ. ထညိ.စားလိုက္ရ။
တို.လဲ မေန႕ ကဘယာေၿက္ တက်ပ္ဘိုးဝယ္ၿပီး ဒီ အတိုင္းစားလိုက္ မိတယ္။ သုတ္စားဘုိ.လား။ စိတ္ကူးထဲ ေတာင္ မရွိလုိက္။ ထံဳးစံ မရွိပါ။

နုစံေတာ.လိုက္လုပ္စားဦးမွာ ၿမင္ေယာင္ေသး။ ေအာင္ၿမင္ပါေစ...တို.ဟုူး တ့ုံုး က သူၿပာ သြားေသးတယ္။။ခြိ.

ဇြန္းနဲ.႕ ပန္းကန္ ကို ေခါက္ေနတာ ကေတာ. Waiter မဇနိ ကို ေခၚေနတာပါလုိ႕ နားလည္ေပးၿကပါ.။

PAUK September 23, 2008 at 6:28 PM  

နိေရ..အဲ့..မနိေရ..
အဟီး..နိလို႔ေခၚရင္..၂နိလံုးထူးေနမွာစိုးလို႔
စားခ်င္တယ္ဗ်ိဳးး
ဘယာေၾကာ္ေတာ့စားဖူးတယ္..
ဘယာေၾကာ္သုပ္မစားဖူးဘူး..

nu-san September 23, 2008 at 8:07 PM  

အဟီး.. မမခင္ဦးေမေျပာသလုိပဲ.. လုပ္စားလိုက္ဦးမွာ... :D အမ တကယ္ေနာက္တာပဲ.. ရီရတယ္.. :) အခုထိ တုိ႔ဖူးက မက်ိဳရေသးဘူး အမရ.. :P

မဇနိေရ.. ကုိဇနိ ဇြန္းနဲ႔ ပန္းကန္ေခါက္သံစၾကားေနရျပီ။ ခ်ိတ္ေကာက္ပစ္လိုက္ညီမေလး.. :D

စားခ်င္စဖြယ္ပဲ ဘယာေၾကာ္သုပ္ပဲ... အမက ရယ္ဒီမိတ္အထုပ္သုံးတယ္... ဒါေပမယ့္ သိပ္စားမေကာင္းဘူးရယ္.. :(

မဇနိ September 25, 2008 at 9:09 AM  

ေဂါက္ ေဂါက္ ခ်င္ေန ဂလု ခ်င္ ဂလု
မေကၽြးပါဘူးေနာ္ ကိုဇနိ

တခါမွမစားဖူးဘူးလား ေမာင္မ်ိဳး

ဟား ဟား ကိုေမာင္ျဖဳက ေဘးဘယာေတြ ေ၀းကြာခ်င္တယ္လား

ပါဆယ္ေတာ့ မေပးႏိုင္ဘူးေနာ္ ညီမသက္တန္႔

သြားေရေတြက်သြားတယ္ေပါ့ လင္း

ဘယာေၾကာ္ေသးေသးေလးေတြ သုပ္စားရတာလည္း ၾကိဳက္တယ္ ညီမေငး ေမမိုး

၀ိတ္တာက အခုေနတုန္းေတာ့ ႏွပ္ေနလိုက္အံုးမယ္ မမေကအိုအမ္

“ခ်င္”လို႔ ထူးတာေလ ေပါက္ ။ မနိ ပါ

မမႏုစံေျပာလို႔ေနာ္ ခ်ိတ္ေကာက္ပစ္လိုက္တာ။ ကိုဂ်နိက ေက်ာေနတယ္ “အခ်ိဳးေရး” တဲ့။

Moe Cho Thinn September 25, 2008 at 9:52 AM  

ဒီမယ္ ကိုဇနိ..၊ သူခ်ည္း ပန္းကန္ေခါက္ေနတာ၊ သူမ်ားလဲ အလွည္႔ေပးပါအုံးလို႔။
ေခါက္ၿပီေနာ္ ေဂါက္.. ေဂါက္..။

မဇနိ September 25, 2008 at 5:31 PM  

အမခ်ိဳသင္းနဲ႔ ကိုဇနိ ပန္းကန္လုေခါက္ေနၾကတာနဲ႔ ေနာက္တခါ ဟင္းထည့္စရာမရွိ ျဖစ္ေတာ့မယ္ေနာ္

  © Blogger templates Shiny by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP