မုန္လာဥနီသုပ္

>> Friday, December 12, 2008


မုန္လာဥနီကို အခြံႏႊာ၊ ေရေဆးၿပီး ျခစ္လိုက္တယ္။
ၾကက္သြန္ျဖဴဆီခ်က္၊ ေျမပဲဆံေထာင္း၊ ႏွမ္းေထာင္း၊ ပုဇြန္ေျခာက္၊ ငံျပာရည္၊ မန္က်ည္းမွည့္၊ ငရုပ္သီးစိမ္းအားလံုးထည့္ၿပီး မုန္လာဥနီသုပ္တာပါ။
ျမန္မာျပည္တုန္းကေတာ့ သံပုရာသီးနဲ႔ သုပ္တာ။ အခုသံပုရာသီးေစ်းႀကီးလာလို႔ ေခၽြတာတဲ့အေနနဲ႔ မန္က်ည္းမွည့္အနွစ္လုပ္ သုပ္ေတာ့လည္း စားေကာင္းပါတယ္။
ဒီလုိအသုပ္ေလးနဲ႔ ၾကက္ဥေၾကာ္ေလာက္ဆိုရင္ မဇနိက ထမင္းစားၿမိန္ေပမယ့္ ကိုဇနိဆို ပန္းကန္နဲ႔ဇြန္းနဲ႔ ေသခ်ာေခါက္မယ္ဆိုတာ သိပါ့။
ေရေႏြးနဲ႔ အပ်င္းေျပစားလည္းေကာင္းပါတယ္။
မုန္လာဥနီကို ေၾကာ္စားရင္ မႀကိဳက္တဲ့ ကၽြန္မအတြက္ ဒီလိုသုပ္စားရတာ ပိုအဆင္ေျပပါတယ္။





မဇနိ

16 comments:

MrDBA December 12, 2008 at 3:39 PM  

မုန္လာဥနီကေတာ့ ေတာ္ေတာ္ၾကိဳက္တယ္ဗ်။ ဒီအတိုင္းေတာင္ ကိုက္စားတယ္။

May Moe December 12, 2008 at 3:47 PM  

ဦးဦးDB နဲ႕ေျပာင္းျပန္ မုန္လာဥနီ မၾကိဳက္ သုတ္စားလို႕ရမွန္းခုမွသိတယ္ :D

Welcome December 12, 2008 at 4:05 PM  

အသီးအရြက္သုပ္ဆုိ ႀကိဳက္ၿပီးသားပဲ၊ ငန္းသြားတယ္.

http://winzaw-mdy.blogspot.com

Anonymous December 12, 2008 at 4:13 PM  

အျမဲသြားေရက်ေနသူကေတာ႔ သားသားပါ း(

Anonymous December 12, 2008 at 5:24 PM  

အညာသူေတြ ဟင္းခ်က္ေကာင္းမွာ ဆံုးျဖတ္လိုက္ျပီး အညာသူမ မဲမဲတူးတူးေလးတစ္ေယာက္ေတာ့ ရေအာင္ပိုးမယ္ဗ် း) ျပီးရင္ အစားေသာက္ၾကီးပဲ လုပ္ေကြ်းခိုင္းမယ္ ေကာင္းလား မမနိ ....ကိုနိ ေထာက္ခြလား :P

nu-san December 12, 2008 at 5:33 PM  

အမ အေမကေတာ့ မုန္လာဥနီကုိ ၾကိဳက္လုိ႔ ဒီအတုိငး္ ကုိက္စားေနတာ.. အမကေတာ့ သိပ္မၾကိဳက္ဘူး.. အေရာင္ေလး နီေနရင္သာ လွလုိ႔ ဟင္းထဲ ထည့္ခ်က္တာ... ဒါေပမယ့္ ဒီနည္းေလးကုိ အေမ့ကုိေျပာျပလိုက္ဦးမယ္.. :)

RePublic December 12, 2008 at 5:45 PM  

ဟင္းမ်ိဳးစံု ခ်က္တတ္တဲ့ ကိြကိြ ၊၊ ေတာ္လိုက္တာဗ်ာ ၊၊
ကိုနိက ေတာ့ ၀တုတ္ၾကီး ျဖစ္လာမွာ ျမင္ေယာင္ေသးဗ်ာ ၊၊ ဒီဟင္းက ခုမွၾကားဖူးတာ ကိြကိြရ ၊၊

Unknown December 12, 2008 at 6:50 PM  

လုုပ္စားခ်င္လုိက္တာ ဂ်စ္မရွိေတာ့ ဘာနဲ. ၿခစ္ရပါ့မလဲ။

Anonymous December 12, 2008 at 6:53 PM  

ဂ်စ္မရွိရင္..
ဓါးနဲ႔ပါးပါးလွီးလို႔ရတယ္ေလ..
ျပီးရင္ ျပန္စိတ္ေပေရာ့...
နိနိကအစား၀င္ေျဖေပးတာ..
နိနိေရ..
အခုလို မစားဖူးဘူး..
စိတ္ပါတဲ့တစ္ေန႔လုပ္စားၾကည့္မယ္..
ေပါက္

ThuHninSee December 12, 2008 at 7:32 PM  

တို႔လဲ ကုိနိလို ပန္းကန္နဲ႔ဇြန္းနဲ႔ ေသခ်ာေခါက္မယ္ေ၀႔။

လင္း December 12, 2008 at 7:51 PM  

လုပ္သားၾကည့္အုန္းမယ္။ ေကာင္းမဲ့ပံုေနာ္ တခါမွ မစားဘူးေသးဘူး

khin oo may December 12, 2008 at 8:29 PM  

ေခါင္းစဥ္ေလးဖတ္ၿပီးတာနဲ႕ ဂလုၿဖစ္သြားေရာ

ကိုဇနိကလဲ စားပဲြထိဳးကို ခဏခဏ ေခါက္ၿပီး မေခၚပါနဲ႕ေလ။ ဟုိမွာ အေယာင္ ေယာင ္အမွားမွား ၿဖစ္ကုန္မယ္။

တသက္လံုးက မစားဘဴးက မဇနိေက်ြးမွဘဲ စားဘူးေတာ႕တယ္ မဆုိးဘူးဘဲ

khin oo may December 12, 2008 at 8:32 PM  

အစ္မရယ္ /ကိုဂီရယ္/ ေမမိုးရယ္က တစ္ရပ္႕ကြက္ထည္းကထြက္တာ ဆုိေတာ႕ တုိက္ဆိုင္သဗ်။ မစားဘဴးၿကဘဴး ./ ၿကည္႕ရတာ ေရေက်ာ္ေစ်းထဲမွာ မုန္လာဥနီ ရွိပံဳမရဘူး။ :P

Moe Cho Thinn December 12, 2008 at 8:37 PM  

တို႔လဲ မုန္လာဥနီသုပ္ မစားဖူးဘူး။ ဒါေပမဲ႔ မုန္လာဥဆို မႀကိဳက္ေတာ႔ အေတာ္ပဲ။ ကိုယ္မႀကိဳက္တာခ်ည္း နိနိ လုပ္စားပါေစ။ ဒါမွ ျမင္သာျမင္ရ မၾကင္ရတဲ႔ဘ၀ကို ေျဖသိမ္႔ႏိုင္မွာ။ :)

khin oo may December 13, 2008 at 4:42 AM  

မုန္လာဥနီ မၿကိုက္ဘဴးဆိုရင္ . ဒါဆို မုိးခ်ိဴသင္း က ယုန္မဟုတ္ဘူးေပါ႕။ အမွန္ေၿပာရရင္ တုိ႕လဲ မၿကိုက္ဘူး။ နိစားလို႕သာ ကပ္စားမွာ။

သက္ေဝ December 13, 2008 at 11:59 AM  

နိကေလး..
တို ့လဲ တစ္ခါတစ္ခါ သုပ္စားျဖစ္တယ္...
မုန္လာဥအျဖဴ ဆိုရင္ေတာ့ ရွာလကာရည္နဲ ့ တစ္မနက္ေလာက္ စိမ္ၿပီး သုပ္စားတယ္..
ဒါေပမယ့္ သိပ္အမ်ားၾကီး မစားနဲ ့ေနာ္...
ရင္ျပည့္ၿပီး ေခါင္းေနာက္တတ္တယ္...။

  © Blogger templates Shiny by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP